מדריך וורדפרס

לפניכם מאגר של שאלות ותשובות בנושא וורדפרס עם מנוע חיפוש פנימי. אם יש לכם שאלה שאין עליה כאן תשובה, אתם מוזמנים להוסיף את השאלה שלכם ונענה בהקדם. כדי לשאול חובה להירשם במערכת. בכל עמוד באתר ניתן להוסיף שאלה בתחתית העמוד. ההרשמה לאתר כאן.

כיצד לבטל את עריכת קבצי המערכת מתוך מערכת הניהול

כדי לבטל את האפשרות לעריכת קבצים של תוספים ותבניות מתוך וורדפרס יש להוסיף לקובץ wp-config.php את שורת הקוד שלהלן:

				
					define('DISALLOW_FILE_EDIT', true);
				
			

למה כדאי לבטל?

בהתקנת ברירת המחדל של מערכת וורדפרס, יש אפשרות לערוך מתוך מערכת הניהול את קבצי המערכת של התבנית והתוספים. לכאורה, יש בזה משהו נח. האמת היא, שרובנו לא נשנה את הקבצים האלו, למעט קבצים בתבנית בת ושסיכון האבטחה באפשרות זו הוא גדול מאד​ ורצוי לבטל אותה. תמיד כשתרצו תוכלו לערוך קבצים כאלו, תוכלו לעשות זאת באמצעות SFTP או באמצעות גישה למערכת הנהול של השרת שלכם, cPanel (הכי מומלץ) או כל מערכת אחרת שמספקת לכם חברת האכסון שלכם.

אם קיימת אפשרות לערוך את הקבצים מתוך מערכת הניהול שלכם זהו מחדל אבטחה!​

אהרלה   7 במאי 2016  

אומרים שתמונה שווה אלף מילים. מה שנכון נכון. רצוי להעלות תמונות לאתר והן שוות את משקלן בזהב. יחד עם זאת, המשקל האינטרנטי שלהן בק"ב שווה לפעמים לעשרות אלפי מילים וגורם להאטה של האתר.

מה הפתרון? מבצעים לתמונות אופטימיזצייה לאינטרנט לפני שמעלים אותן לאתר. יש הרבה כלים לעשות זאת וכאן המלצה לכלי חינמי פשוט ואיכותי. כנסו לאתר לאופטימיזציה של תמונות לאתר אינטרנט (ייפתח בלשונית חדשה) ושם תוכלו להעלות תמונה גדולה וכבדה ולהוריד אותה קטנה וקלה ומותאמת לאתר אינטרנט. ביצוע הנחיה זו הוא הכרחי כדי לא לפגוע באיכות האתר ובקידום שלו במנועי חיפוש.

שתי התמונות שלהלן תעזורנה לכם להבין את אופן השימוש במערכת. לחצו על התמונה להגדלה:

optimize
optimize

אהרלה   14 בנובמבר 2014  

כיצד לקבוע מתי לרוקן את הפח בוורדפרס?

במערכת וורדפרס, בדומה למחשב שלכם יש סל מחזור. פח האשפה של וורדפרס, כברירת מחדל מתרוקן כל 30 יום. אם אתם מעוניינים לשנות את פרק הזמן, למשל ל-3 ימים (או כל מספר אחר), יש להוסיף לקובץ wp-config את שורת הקוד שלהלן:

define(‘EMPTY_TRASH_DAYS’, 3);

למה כדאי לשנות את ברירת המחדל?

תלוי! ברירת המחדל של וורדפרס היא שמירה למשך 30 יום בהם ניתן לשחזר את הקבצים שנמחקו. אם אתם בטוחים, כאשר אתם מוחקים שאין סיבה שתרצו לשחזר אותם ולכן לשמור אותם, כדאי לצמצם אם פרק הזמן בו הם נשמרים.

כיצד לבטל לחלוטין את הפח?

אם אתם בטוחים שאין לכם צורף בפח ושמחיקה שלכם היא סופית, אפשר לקבוע בשורת הקוד את הערך 0 כדי לא לשמור כלל עמודים פוסטים ותגובות למחזור. כלומר, להוסיף לקובץ wp-config את שורת הקוד שלהלן:

define(‘EMPTY_TRASH_DAYS’, 0);

אהרלה   16 במאי 2016  

חברת Otomattic העומדת מאחורי מערכת וורדפרס, מעסיקה צוות של 25 אנשי מקצוע שהתפקיד היחיד שלהם, הוא להבטיח שמערכת הליבה של וורדפרס תהיה מאובטחת ומוציאה עדכוני אבטחה באופן מידי עם כל גילוי של חור אבטחה במערכת.

כמעט כל הפריצות לאתרי וורדפרס נובעות מהתקנה או תחזוקה לא נכונה ולא בטיחותית של המערכת, או על שרת לא מאובטח, כמו גם דרך חורי אבטחה של תוספי מערכת, אך מערכת וורדפרס לכשעצמה היא מערכת מאד בטוחה.

אם מעניין אתכם הנושא של אבטחת אתרי וורדפרס, יתכן ויעניין אתכם לקרוא גם:

מה הגורם העיקרי להצלחת האקר לפרוץ לאתר שלכם?

אהרלה   14 בספטמבר 2015  

מערכת וורדפרס היא מערכת ידידותית לקידום האתר במנועי החיפוש באינטרנט. המערכת, כמו מנועי החיפוש, מתמקדת ביצירת תוכן טרי ומקורי לגולשים. מערכת וורדפרס תומכת בכל הרכיבים הדרושים לקידום האתר במנועי החיפוש.

אהרלה   14 בספטמבר 2015  

לא. מערכת וורדפרס משמשת כפלטפורמה לחלק מן האתרים הגדולים המפורסמים בעולם. בין האתרים הגדולים המשתמשים במערכת וורדפרס נמנים אתרים כמו New York Times, CBS New York, CNN, Vogue, Mercedes-Benz, Dole, Glad ועוד...

אין ספק, שאם מערכת וורדפרס טובה מספיק כדי לשמש את האתרים הנ"ל ובנוסף גם אתרי ממשל וצבא של ארה"ב ובריטניה, אין ספק שזו מערכת טובה מספיק כדי לשרת את הצרכים שלך.

כיום בסוף שנת 2015 מערכת וורדפרס משמשת בסיס לכרבע מן האתרים בעולם וליותר מ 75% מן האתרים המשתמשים במערכת לניהול תוכן. עובדות אלו מדברות בעד עצמן.

אהרלה   14 בספטמבר 2015  

יש הבדל גדול בין מערכת הקוד הפתוח של WordPress.org לאתר הבלוגרים WordPress.com ורצוי לא לבלבל בין השניים. וורדפרס אכן פותחה בשנת 2001 כמערכת לבלוגרים, אך אי שם בשנת 2008 החלה לעבור שינוי שדרוג ופיתוח למערכת ניהול תוכן. אתם יכולים להתקין את המערכת על השרת שלכם וכל האתר והפיתוחים שלכם שייכים לכם. עם מערכת וורדפרס יש לכם חופש יצירה מלא ואינספור יכולות שדרוג ופיתוח.

זו המערכת עם הכי הרבה מפתחים ועם כ-40,000 תוספי מערכת שפותחו עד כה, מה שהופך את מערכת וורדפרס למערכת ניהול תוכן עוצמתית ומשוכללת.

אהרלה   14 בספטמבר 2015  

כיצד לכפות שמירה אוטומטית של טיוטות כל פרק זמן מסוים?

כדי לכפות שמירה אוטומטית של הטיוטות שלכם כל 5 דקות (או כל פרק זמן אחר שתבחרו) אפשר להוסיף לקובץ wp-config את שורת הקוד שלהלן (אפשר להחליף את פרק הזמן בשניות כרצונכם):

define( 'AUTOSAVE_INTERVAL', 300' );

אהרלה   10 במאי 2016  

כיצד לכפות שימוש ב SSL בחיבור למערכת הניהול?

כדי לכפות שימוש ב-SSL בעת חיבור למערכת הניהול אפשר להוסיף לקובץ wp-config את שורת הקוד שלהלן:

define( ‘FORCE_SSL_LOGIN’, true );

למה כדאי לכפות שימוש ב SSL בזמן חיבור למערכת הניהול?

SSL מצפין את התקשורת בין העמוד שבו אתם גולשים למחשב שלכם. כאשר אינכם משתמשים ב SSL בזמן הכניסה למערכת הניהול שלכם, קל מאד לחשוף את שם המשתמש והססמה שלכם, אשר אינם מוצפנים. זה נכון באופן כללי ועל אחת כמה וכמה, כאשר אתם גולשים מרשת ציבורית.

כניסה למערכת הניהול שלכם ללא SSL זהו מחדל אבטחה!​

אהרלה   10 במאי 2016  

כיצד לכפות שימוש ב SSL במערכת הניהול?

כדי לכפות שימוש ב-SSL בעת שימוש במערכת הניהול אפשר להוסיף לקובץ wp-config את שורת הקוד שלהלן:

define( ‘FORCE_SSL_ADMIN’, true );

למה כדאי לכפות שימוש ב SSL במערכת הניהול?

SSL מצפין את התקשורת בין העמוד שבו אתם גולשים למחשב שלכם. כאשר אינכם משתמשים ב SSL במערכת הניהול שלכם, התקשורת בין המחשב שלכם למערכת הניהול שלכם אינה מוצפנת וחשופה להאזנה ודליפה. זה נכון באופן כללי ועל אחת כמה וכמה, כאשר אתם גולשים מרשת ציבורית.

שימוש במערכת הניהול שלכם ללא SSL זהו מחדל אבטחה!​

אהרלה   10 במאי 2016  

כיצד להוסיף פח ואפשרות מחזור לקבצי מדיה?

במערכת וורדפרס, כאשר אתם מוחקים פוסטים או עמודים, הם לא נמחקים לחלוטין, אלא מועברים לפח, המשמש כסל מחזור שאפשר לשחזר אותם ממנו. לא כן בקבצי המדיה של וורדפרס. אם אתם מעוניינים להוסיף אפשרות כזו גם לקבצי המדיה, יש להוסיף לקובץ wp-config את שורת הקוד שלהלן:

define( ‘MEDIA_TRASH’, true );

למה כדאי להוסיף פח לקבצי מדיה?

ממש לא בטוח שכדאי! ברירת המחדל של וורדפרס היא שאין פח לקבצי מדיה כדי למנוע קבצי זבל כבדים במערכת. אמנם שורת קוד פשוטה בקובץ wp-config של האתר שלכם תשנה את ברירת המחדל, אבל ממש לא בטוח שכדאי לשנות את זה. אם מסיבה כלשהי זה חשוב לכם, כעת אתם יודעים כיצד להוסיף פח לקבצי המדיה של וורדפרס.

אהרלה   10 במאי 2016  

כיצד לכפות מספר מרבי של טיוטות?

כדי לכפות מספר מרבי של הטיוטות הנשמרות במערכת שלכם אפשר להוסיף לקובץ wp-config את שורת הקוד שלהלן (אפשר להחליף את המספר כרצונכם):

define( 'WP_POST_REVISIONS', '10' );

למה כדאי להגביל את מספר הטיוטות?

ברירת המחדל של וורדפרס היא שמירת טיוטות ללא הגבלה. הסיבות שבגללן נרצה להגביל את מספר הטיוטות ולא לשמור אינסוף הסטוריה שלהן, הן:

1. ככל שמספר הטיוטות גדול יותר, כך גדל העומס על מסד הנתונים.

2. ככל שמספר הטיוטות של דף מסוים גדול יותר, הטעינה שלו אטית יותר. המערכת מחפשת לשלוף את הטיוטה העדכנית ביותר וככל שיש יותר טיוטות החיפוש ארוך יותר וזמן טעינת הדף אטי יותר.

אהרלה   10 במאי 2016  

כיצד להגדיר עדכוני מערכת אוטומטיים?

להגדרת עדכון אוטומטי של וורדפרס יש להוסיף לקובץ wp-config את שורת הקוד שלהלן:

define( ‘WP_AUTO_UPDATE_CORE’, true );

להגדרת עדכון אוטומטי של וורדפרס לגרסאות מינוריות בלבד יש להוסיף לקובץ wp-config את שורת הקוד שלהלן:

define( ‘WP_AUTO_UPDATE_CORE’, minor );

למה כדאי להגדיר עדכון אוטומטי של וורדפרס?

עדכוני וודפרס כוללים הרבה תיקוני באגים, שדרוגי מערכת ועדכוני אבטחה. נכון שלפעמים שדרוג וורדפרס עלול לגרום לתקלותבמערכות שלא הותאמו עדיין לשדרוג, אך במקרים כאלו סימן שאתם עובדים עם מערכות שאינן תואמות את וורדפרס או שהפיתוח שלהן אינו מספיק עקבי. הפתרון הפשוט כדי להימנע מתקלות הוא לבצע גיבוי יומיומי של מסד הנתונים של האתר שלכם. אנו ב Atar4U מבצעים לקוחותינו גיבוי יומיומי.

אם אינכם מעדכנים את וורדפרס זהו מחדל אבטחה!​

שימו לב: לפעמים עדכונים גורמים לתקלות באתר, ולכן:

חובה לבצע גיבוי לאתר או לפחות למסד הנתונים שלו באופן סדיר ויומיומי ולפני כל שדרוג​

אהרלה   10 במאי 2016  

Wordpressמערכת וורדפרס, היא מערכת קוד פתוח לניהול תוכן, שפותחה בראשיתה, במטרה להקים בלוגים. כיון שכך, בדומה לשם בלוג ולמשמעותו, נבחר השם השם וורדפרס, שנגזר מצירוף שתי המילים באנגלית Word (וורד = דבר) + Press (פרס = עתונות), כלומר דבר העתונות.

רק לאחרונה וורדפרס עברה פיתוח המאפשר לה לשמש גם כפלטפורמה פשוטה נוחה ומשוכללת, יעילה ותקנית, גם להקמת וניהול אתרי אינטרנט שאינם בלוג, כולל הקמת וניהול פורטלי תוכן, חנויות מקוונות, אתרי תדמית, דפי נחיתה, עלונים מקוונים (ניוזלטר) וגם להקמת וניהול רשת אתרים ואפילו רשת חברתית.

למידע נוסף קראות את התשובה לשאלה: מהי מערכת וורדפרס?

אהרלה   2 בינואר 2015  

ניהול אתרמערכת וורדפרס, היא מערכת קוד פתוח לניהול תוכן, שפותחה בראשיתה, במטרה להקים בלוגים. רק לאחרונה וורדפרס עברה פיתוח המאפשר לה לשמש גם כפלטפורמה פשוטה נוחה ומשוכללת, יעילה ותקנית, גם להקמת וניהול אתרי אינטרנט שאינם בלוג, כולל הקמת וניהול פורטלי תוכן, חנויות מקוונות, אתרי תדמית, דפי נחיתה, עלונים מקוונים (ניוזלטר) וגם להקמת וניהול רשת אתרים ואפילו רשת חברתית.

מערכת וורדפרס בנויה כך, שהיא ניתנת להקמה מהירה, בלחיצת כפתור ומילוי כמה שדות. הקמת המערכת הבסיסית של וורדפרס אורכת כ- 10 דק' בלבד.

עם סיום התקנת וורדפרס, נוצר ממשק ניהול לעיצוב האתר או הבלוג והזנתו בתכנים. באמצעות ממשק הניהול של וורדפרס ניתן להזין פוסטים, ליצור עמודים, ליצור קטגוריות, ליצור תגיות, להזין קבצי מדיה (קבצי תמונה, קבצי מוסיקה, קבצי וידאו, קבצי פלאש), להזין קישורים למקורות חיצוניים ברשת האינטרנט, לנהל תגובות של אנשים לפוסטים שנכתבו באתרבלוג, לנהל את עיצוב האתר (ברמה בסיסית) כולל ערכות נושא וידג'טים ותפריטים , להסיר ולהוסיף תוספים (אפליקציות) וכמובן לקבוע את הגדרות הבלוג או אתר האינטרנט שלנו.

כמובן, שעם סיום התקנת מערכת וורדפרס, לפני הזנת התכנים, נרצה להגדיר את וורדפרס, להסיר ממנה דברים מיותרים, להוסיף לה תוספים שחסרים לנו ואולי גם לקבוע את עיצוב הבלוג או אתר האינטרנט שאנו בונים.

קישורים חשובים: וורדפרס בעברית

האם קלות ההתקנה ופשטות מערכת ניהול התוכן של וורדפרס מספיקות כדי להקים לבד אתר אינטרנט תקני, תקין, מאובטח שיקדם את העסק שלכם? סביר להניח שלא, אלא אם יש לכם את הפנאי ואת הסבלנות ללמוד לא מעט דברים נוספים הקשורים בניהול ותחזוקה נכונה של אתר הבלוג שלכם. בנושא זה - היתרונות שבהקמת אתר בלוג על ידי אנשים מנוסים ומקצועיים אפרסם פוסט נפרד.

אהרלה   3 בינואר 2015  

בלוג (באנגלית Blog) זה צירוף של המילים באנגלית Web (רשת) ו Log (רישום).
באמצעות הבלוג כל אחד יכול לכתוב לפרסם ולשתף את דעותיו והשקפותיו בנושאים שונים.

בעבר היתה בלעדיות לבעלי יכולת, להוציא לאור. היום גם אתם יכולים.

למידע נוסף קראו את המאמר [rollinglinks]מה ההבדל בין אתר אינטרנט לבלוג?[/rollinglinks]

אהרלה   22 במאי 2014  

אתר אינטרנט או בלוג?

אז אם במערכת ניהול תוכן של וורדפרס מקימים בלוגים ואתרי אינטרנט, אז מהו בעצם ההבדל בין בלוג לאתר אינטרנט? מבולבלים? אז בואו ונעשה סדר בדברים:

מהו בלוג?

בלוג, באנגלית Blog  שזה קיצור או חיבור של המילים Web log, כלומר יומן רשת או רשומון.

הבלוג הוא בעצם סוג של אתר אינטרנט, המהווה הוצאה לאור. הרשומות המתפרסמות בבלוג, נקראות פוסטים (פרסומים) והם משוייכים לקטגוריה אחת או יותר, מסודרים באופן כרונולוגי (פרסום אחרון למעלה).  בסוף כל פוסט בבלוג יכולים הקוראים להגיב לנאמר בו וליצור דיון סביב נושא הפוסט. הבלוג יכול להיות מן סוג של יומן רשת אישי או עסקי או אקדמי או פוליטי וכן הלאה. הבלוג נותן לכל אדם המעוניין בכך את האפשרות להיות מוציא לאור.

מהו אתר אינטרנט?

 Atar4U - הקמת אתר אינטרנטאתר אינטרנט מסורתי בנוי בדרך כלל מדפים סטטיים המתעדכנים לעתים רחוקות. הדפים של אתר אינטרנט, בדרך כלל מספקים מידע על שירות או מוצר קבועים ולכן אין צורך לעדכן דפים אלו לעתים קרובות. כיון שאינם מתעדכנים לעתים קרובות, הקידום שלהם במנועי החיפוש תלוי בעיקר במספר הביקורים בדפים אלו ובמשך השהיה בהם וחסר את היתרון של דפי הבלוג המתעדכנים בתכנים שלהם לעתים קרובות.

אז מה כדאי? להקים אתר אינטרנט או בלוג?

אם אתם מספקים מוצרים ואו שירותים, שהם ידועים ומפורסמים ובעלי דרישת שוק גבוהה, אז אתר אינטרנט עם דף בית קבוע, בהחלט יספק את הצורך שלכם.

אם אתם צריכים להתאמץ כדי למשוך קהל לקוחות, אין ספק שכדאי לכם לשלב בלוג באסטרטגיית השיווק שלכם ואף לשלב אותו או להפוך אותו לדף הבית שלכם.

אהרלה   3 בינואר 2015  

Atar4U - מה זה פוסט?פוסט, באנגלית Post, בתרגום מילולי פרסום. באתר בלוג הכוונה לפרסום של רשומה (מאמר או כתבה או סיפור…).

בדרך כלל יש לפוסט מספר מאפיינים שאינם קיימים בעמודים:

1. פוסט משוייך לפחות לקטגוריה אחת. משמעות הדבר שלמנועי החיפוש קל יותר למצוא את הפוסט.

2. פוסט מפורסם עם תאריך ושם המחבר. שוב המשמעות היא קלות רבה יותר למנועי חיפוש באיתור הפוסט לפי תאריך או שם המחבר.

3. בסיום כל פוסט יהיה מקום לקהל הקוראים להגיב לנאמר בו ובעצם ליצור דיון סביב נושא הפוסט. משמעות הדבר היא, שעם כל תגובה, עמוד הפוסט מתעדכן והופך להיות יותר רלוונטי עבור מנועי החיפוש.

למידע נוסף קראו את התשובה לשאלה: מה ההבדל בין פוסטים לעמודים?

אהרלה   2 בינואר 2015  

אם אתם משתמשים במערכת ניהול תוכן של וורדפרס, בין אם הקמתם אתר אינטרנט בעצמכם ובין אם הקימו עבורכם וקבלתם ממשק ניהול, ודאי שמתם לב, שמערכת ניהול התוכן של וורדפרס, מאפשרת לכם לפרסם לאתר פוסטים ואו עמודים. אז מה ההבדל ביניהם? מבולבלים?

מהו פוסט?

Atar4U - מה זה פוסט?פוסט, באנגלית Post, בתרגום מילולי פרסום. באתר בלוג הכוונה לפרסום של רשומה (מאמר או כתבה או סיפור...).

בדרך כלל יש לפוסט מספר מאפיינים שאינם קיימים בעמודים:

1. פוסט משויך לפחות לקטגוריה אחת. משמעות הדבר שלמשתמש ולמנועי החיפוש קל יותר למצוא את הפוסט. הפוסט יכול להיות משויך גם לתגיות.

2. פוסט מפורסם עם תאריך ושם המחבר. שוב המשמעות היא קלות רבה יותר למנועי חיפוש באיתור הפוסט לפי תאריך או שם המחבר.

3. בסיום כל פוסט יהיה מקום לקהל הקוראים להגיב לנאמר בו ובעצם ליצור דיון סביב נושא הפוסט. משמעות הדבר היא, שעם כל תגובה, עמוד הפוסט מתעדכן והופך להיות יותר רלוונטי עבור מנועי החיפוש.

מהו עמוד?

עמוד הוא דף אינטרנט סטטי. ניתן להגדיר אותו כעמוד נסתר או כעמוד שכפתור מוביל אליו, או כעמוד שקישור פנימי כלשהו באתר האינטרנט מוביל אליו. ברוב המקרים, עמוד הוא דף אינטרנט שמגיעים אליו מן התפריט העליון או מן התפריט הימני של האתר. השימוש בעמוד נעשה בד"כ, כאשר תוכן העמוד הוא קבוע ושאינו משתנה לעתים קרובות. עמוד של בלוג הוא עמוד המשתנה באופן אוטומטי, כאשר מוסיפים פוסט חדש והוא זה שמוצג בראש העמוד.

אהרלה   3 בינואר 2015  

Atar4U - קטגוריותמערכת וורדפרס עושה שימוש בקטגוריות. קטגוריה היא קבוצת שיוך. הקטגוריה של וורדפרס היא אמצעי שימושי, אשר מסייע בדברים הבאים:

1. לקבץ יחד פוסטים שונים הקשורים זה לזה.
2. לומר למשתמש ולמנועי החיפוש לאיזה נושא או תחום שייך הפוסט.
3. להקל על המשתמש במציאת התוכן שלך.

למידע נוסף קראו את התשובה לשאלה: מה ההבדל בין קטגוריה לתגית?

אהרלה   3 בינואר 2015  

קטגוריות

כאשר אתם מבקשים לפרסם פוסט כלשהו בבלוג שלכם, אתם נדרשים לשייך אותו לפחות לקטגוריה אחת. מערכת ניהול התוכן של וורדפרס מגיעה עם קטגוריית ברירת המחדל 'כללי'. אני ממליץ, שעם הקמת המערכת, תכנסו בממשק הניהול לניהול קטגוריות תחת פוסטים (לוח בקרה>פוסטים>קטגוריות) ותקימו את הקטגוריות הרלוונטיות לאתר הבלוג שלכם. מיד לאחר מכן תוכלו למחוק את הקטגוריה 'כללי'. זו קטגוריה מיותרת שאינה מקדמת אף מילת מפתח רלוונטית לאתר הבלוג שלכם.

Atar4U - קטגוריותלרוב, הקטגוריה מבטאת את התחום עליו נכתב הפוסט, מה שמסייע למנועי חיפוש למצוא את פוסט הרלוונטי למילת חיפוש שהוזנה על ידי המשתמש המחפש אותה. לכן, הגדרת קטגוריות ושיוכן בצורה מדויקת יותר לפוסטים שלכם, תמשוך אל הפוסט את קהל היעד הרלוונטי בקלות רבה יותר. למעשה, הקטגוריות מסייעות למנועי החיפוש לקטלג פרסומים שונים לפי הנושאיםתחומים אליהם הם שייכים. לנו הקטגוריות מסייעות לקבץ פרסומים לקבוצות לפי נושאים דומים. זה משהו דומה למגירות של ארונית או לפרקים בתוכן העניינים של ספר. הקטגוריות בוורדפרס עוזרות לעשות סדר וארגון, הן אצל המשתמש והן במנועי החיפוש.

על אף ההמלצה שלי, להגדיר מלכתחילה את הקטגוריות של אתר הבלוג שלכם, קחו בחשבון, שבכל עת ניתן להוסיף קטגוריה, גם תוך כדי כתיבת הפוסט. אין מגבלה על מספר הקטגוריות, וניתן להגדיר גם קטגוריות משנה. לכל קטגוריה ניתן להגדיר גם תיאור קטגוריה, דבר שיכול להועיל בקידום הקטגוריה במנועי החיפוש.

רוב ערכות הנושא של עיצוב אתרי בלוג מציגות בסרגל הצדדי של דפי הבלוג את רשימת הקטגוריות. ברוב ערכות הנושא, גם ניתן לקבוע אם סרגל הצד יהיה בצד ימין או שמאל או בשניהם. אם ערכת הנושא של אתר הבלוג שלכם אינה כוללת את האפשרות להציג את הקטגוריות בסרגל הצד ואתם מעוניינים להוסיף אותה, אפשר לעשות זאת בקלות בעזרת וידג'ט.

שימו לב: אל תבלבלו בין קטגוריות פוסטים לקטגוריות קישורים. קטגוריות קישורים. קטגוריות הקישורים נועדו אך ורק לסייע בארגון הקישורים לאתרים ובלוגים אחרים. לניהול קטגוריות קישורים בוורדפרס, גשו אל לוח בקרה > קישורים > קטגוריות קישורים (השם הארוך 'קטגוריות קישורים' נועד ליצור הפרדה ואבחנה בינן לבין קטגוריות של פוסטים).

תגיות

Atar4U - תגיות וורדפרסהתגיות הן כמו האצבע המורה על תכני הפוסטים שלכם. התגיות יכילו את תתי הנושאים עליהם מדובר בפוסטים ולכן ניתן לשייך מספר גדול של תגיות לפוסט בודד. למשל, פוסט זה יכלול את התגיות קטגוריה, בלוג, וורדפרס, תגית. כל אלו נושאים הקשורים לפוסט זה. התגיות מסייעות למבקרים באתר הבלוג שלכם למצוא תכנים ספציפיים שמעניינים אותם. מערכת ניהול התוכן של וורדפרס, מאפשרת גם להוסיף בסרגל הצד 'ענן תגיות' המציג את התגיות הקשורות לפוסט שלכם.

אהרלה   3 בינואר 2015  

Atar4U - תגיות וורדפרסמערכת וורדפרס עושה שימוש בתגיות. תגית, בדומה לקטגוריה, היא אמצעי שימושי לשייך פוסטים שונים לאותה קבוצה, אך הפעם לקבוצת משנה מצומצמת וממוקדת יותר. אם הקטגוריות דומות למגרות תיוק, התגיות דומות לתיקיות שבמגרות.

התגיות, בדומה לקטגוריות, מסייעות למשתמש ולמנועי החיפוש למצוא את התוכן שלך ונותנות מידע ראשוני למשתמש על נושא המסגרת של הפוסט.

למידע נוסף קראו את התשובה לשאלה: מה ההבדל בין קטגוריה לתגית?

אהרלה   3 בינואר 2015  

הגורם מספר אחד, שמאפשר לקראקר לפרוץ לאתר,
הוא וירוס במחשב האישי של בעל האתר.

זלזול בצורך להשתמש באנטיוירוס איכותי,
או שימוש בהורדה מפוקפקת של תוכנות, סרטונים ואפילו תמונות,
יכולה להסתיים בהכנסת וירוס, שמאפשר לפורץ לראות את הססמאות
שלכם, כאשר אתם מתחברים למערכת הניהול של האתר שלכם.

אהרלה   22 באוגוסט 2014  

Wordpressבלוג, באנגלית Blog  שזה קיצור או חיבור של המילים Web (רשת) ו log (רישום), כלומר יומן רשת או רשומון.

הבלוג הוא בעצם סוג של אתר אינטרנט, המהווה הוצאה לאור. הרשומות המתפרסמות בבלוג, נקראות פוסטים (פרסומים) והם משויכים לקטגוריה אחת או יותר, מסודרים באופן כרונולוגי (פרסום אחרון למעלה).  בסוף כל פוסט בבלוג יכולים הקוראים להגיב לנאמר בו וליצור דיון סביב נושא הפוסט. הבלוג יכול להיות מן סוג של יומן רשת אישי או עסקי או אקדמי או פוליטי וכן הלאה. הבלוג נותן לכל אדם המעוניין בכך את האפשרות להיות מוציא לאור.

למידע נוסף קראו את התשובה לשאלה: מה ההבדל בין אתר אינטרנט לבלוג?

אהרלה   2 בינואר 2015  

מערכת וורדפרס עושה שימוש בוידג'טים. וידג'ט הוא הכינוי לכלי או לתוכן הניתן להוספה באזורי וידג'ט שהם Atar4U - וידג'טיםסרגלי הצד של הבלוג או של אתר האינטרנט שלך. הוידג'טים מקלים על עיצוב פריסת התוכן באתר או בבלוג שלך.

בין הכלים לשימוש בוידג'טים נמנים למשל:

1. טופס יצירת קשר
2. טופס הרשמה לניוזלטר
3. טופס רכישת מוצר

בין סוגי התוכן לשימוש בוידג'טים נמנים למשל:

1. קיצורים למאמרים או פוסטים אחרונים
2. קוביית תוכן עם מספר טלפון או מסר חשוב אחר.
3. תמונה או מצגת תמונות.
4. סרטון וידאו.

אהרלה   3 בינואר 2015  

Atar4U - תוספי וורדפרס בעבריתמערכת וורדפרס היא מערכת ניהול תוכן בסיסית, אשר כתובה בקוד פתוח ואשר מאפשרת למפתחי אתרים, ליצור תוכנות שמוסיפות למערכת תכונות נוספות. את המערכות האלו ניתן להתקין בצורה פשוטה על המערכת הבסיסית של האתר וכך להוסיף לה תכונות, בדומה לפאזל.

מערכות נוספות אלו נקראות תוספים (Plugins).

בכך טמון סוד ההצלחה של מערכת וורדפרס אשר יש לה אלפי מפתחים בכל רחבי העולם, אשר מסייעים זה לזה בהוספת תכונות מתקדמות לאתרי וורדפרס.

רוב התוספים של וורדפרס, כתובים גם הם בקוד פתוח ומוצעים לציבור המשתמשים ללא תשלום, דרך מאגר התוספים של וורדפרס. נכון לרגע זה יש במאגר התוספים של וורדפרס 35,287 תוספים חינמיים, אשר הורדו כבר יותר מ-815 מליון פעמים.

יש תוספים חינמיים רבים, שהם טובים ושימושיים, אך כמובן שרוב התוספים במאגר מיושנים, אינם מתוחזקים ומותאמים לגרסאות חדשות וסובלים מבעיות אבטחה בגלל שימוש שגוי בקוד.

הרבה ממפתחי התוספים, עשו זאת כי פיתחו מערכת ללקוחות שהם בנו להם אתר והחליטו לשתף את הפיתוח עם הציבור הרחב. במקרים רבים, מפתחים כאלו, מבקשים בצד של לוח הבקרה, תרומה להמשך הפיתוח של התוסף שלהם, אך ביצוע תרומה אינו מהווה תנאי להמשך הפיתוח.

יש גם מפתחי תוספים רבים, אשר מציעים דרך המאגר תוסף חינמי, אבל מציעים במערכת לוח הבקרה, לשדרג לגרסת פרימיום מתקדמת יותר בתשלום. תשלומים אלו עוזרים למפתחים, להמשיך להשקיע, לשפר ולפתח הן את גרסאות הפרימיום והן את הגרסאות החינמיות של התוספים.

דוגמאות לתוספים, אשר אינם חלק מן המערכת הבסיסית של וורדפרס, הם תוספים למערכת טפסי צור קשר, תוסף למערכת הרשמה לניוזלטר, תוסף להזמנת שולחן במסעדה, או תור למספרה/מרפאה/מטפל/פסיכולוג/שיעור פרטי וכד', בוקינג לצימר או בית מלון, ועוד.

תרגמנו עבורכם מאות תוספי וורדפרס לעברית. לרשימה המלאה של תוספי וורדפרס בעברית

חסרה לכם מערכת באתר שלכם ואתם רוצים שנמצא לכם אם היא קיימת ושנתקין לכם אותה באתר?
חסרות תכונות במערכת של האתר שלכם ואתם רוצים שנשפר אותה?
חסרה לכם מערכת באתר שלכם ואתם רוצים שנפתח אותה עבורכם?

צרו קשר

אהרלה   3 בינואר 2015  

תוספי וורדפרס, המפותחים על ידי אלפי מפתחים בכל העולם, מהווים את בסיס ההצלחה של מערכת וורדפרס. התוסף מוסיף תכונות לאתר שלך ומרחיב את יכולותיו. ההתקנה הפשוטה של התוספים והיכולת להפעיל ולכבות אותם, תורמת לשימוש הנרחב בהם.

כמו בכל סוג של קידוד תוכנה, השימוש בתוספים יכול להיות מקור לשיבושים ובעיות.

זכרו !!!
כל בעיה ותקלה מכל סוג שהוא, היא רק תזכורת לחשיבות של גיבוי התכנים והאתר שלכם.

הסיבות העיקריות לתקלות באתר האינטרנט כתוצאה מהפעלת תוסף וורדפרס כלשהו, הן:

1. קידוד גרוע - שימוש שגוי בקוד, יגרום לשיבושים באתר, ללא קשר לערכת הנושא או לתוספים אחרים שאתה משתמש בהם.
2. קונפליקט עם קוד המקור של וורדפרס - כיון שקוד המקור של וורדפרס מתחדש ללא הרף, יש צורך בעדכון התאמת התוסף לגרסאות חדשות של וורדפרס. מפתחים רבים מעדכנים ומתאימים את התוסף שלהם עם כל עדכון גרסה של וורדפרס. מפתחים רבים לא עושים זאת ולכן נדרשת זהירות בעת התקנת תוספים ישנים ולא מעודכנים.
3. קונפליקט עם ערכת הנושא שלך או עם תוסף אחר - תפקודים רבים ממוקמים בקובץ functions.php של ערכת הנושא. העקרון של הרחבת הפונקציות בערכת הנושא, זהה להוספה תפקודים באמצעות תוסף. לכן, יתכנו תקלות אם הקוד שגוי או אם הוא מתנגש עם תוסף אחר.

אז מה לעשות כאשר התקנת תוסף וורדפרס משבשת את האתר?

בפשטות, צריך לזהות את התוסף שגורם לשיבוש ולכבות אותו. אמנם, התוסף האחרון שהתקנת, לכאורה גרם לשיבוש, אבל לפעמים הבעיה דוקא בתוסף אחר. יתכן גם שביצעת עדכון גרסה לכמה תוספים בו זמנית, ולכן אינך יודע איזה מן העדכונים גרם לשיבוש.

לפעמים תקבל הודעת שגיאה שתסייע לך לאתר את התוסף הבעייתי, אך לא תמיד.

אז האפשרות הראשונה היא לכבות את התוסף הבעייתי ולנסות לרענן את הדף של האתר. אם הבעיה נמשכת, יש לכבות את כל התוספים ולהפעיל אותם מחדש אחד אחד, עד אשר מאתרים את התוסף הבעייתי.

מה עושים כאשר השגיאה מונעת גישה למערכת הניהול של וורדפרס?

כאשר התוסף הבעייתי, משבש גם את האתר וגם את הגישה למערכת הניהול, יש צורך לכבות את התוספים דרך שרת FTP/SFTP את דרך מערכת הניהול של השרת שלכם cPanel או Direct Admin.

יש שתי דרכי פעולה אפשריות: הראשונה, להיכנס לספריית התוספים, לשנות את שמם (אני פשוט מוסיף XXX בסוף השם) ולבצע שמירה. שינוי שם תוסף מכבה אותו באתר. אם כיבוי התוספים בדרך זו, החזיר את האפשרות להתחבר למערכת הניהול, פשוט מתחברים ולאחר מכן משנים שוב את שמות התוספים ומפעילים אותם מחדש דרך לוח הבקרה. אפשרות שניה קיצונית יותר, למחוק את כל התוספים ואח"כ להתקין אותם אחד אחד מחדש. מחיקת התוספים מכבה אותם באתר באופן אוטומטי, אך, התקנה מחדש אינה מפעילה אותם אוטומטית ויש צורך להפעילם.

ומה עושים אם כיבוי התוספים אינו מחזיר את האתר?

אם כיביתם את כל התוספים והאתר אינו פועל, סימן שהבעיה אינה בתוספים.

במקרה כזה, יתכנו מספר אפשרויות:

1. שהבעיה בערכת הנושא שלכם - יש לכבות את ערכת הנושא ולנסות להעלות אותה מחדש, או להפעיל את ערכת הנושא של ברירת המחדל של וורדפרס.
2. קובץ htaccess. פגום - פשוט להחליף אותו בקובץ ברירת המחדל של וורדפרס.אתם יכולים פשוט להיכנס לקובץ למחוק את הקוד בתוכו ולהכניס במקומו את הקוד הזה:

3. חריגה ממגבלת ה CPU של הזכרון - יש תוספים שצורכים הרבה משאבי מערכת וחריגה ממגבלת הזכרון יכולה להוביל למסך לבן ריק.
4. קבצי ליבה פגומים של וורדפרס - לפעמים קורה שקבצי הליבה של וורדפרס נפגמים, ואז כל שצריך זה להעלותם מחדש.

"תקלות, גם מהוות תזכורת שלא עם הכל אנו רוצים להתעסק בעצמנו
ושמשתלם לקבל עזרה בתשלום. יש לכם תקלה ואתם רוצים את עזרתנו?"

פנו אלינו

אהרלה   4 בינואר 2015  

Atar4U - ערכת נושא של וורדפרסמערכת וורדפרס עושה שימוש בערכות נושא. ערכת הנושא של וורדפרס היא אוסף של קבצים שפועלים יחד ליצירת ממשק גרפי עם עיצוב מאחד לבלוג או לאתר האינטרנט שאתם בונים. ערכת הנושא היא בעצם התבנית שיוצרת מראה אחיד לאתר. מערכת וורדפרס מגיעה עם ערכת נושא, בסיסית וטובה, המהווה מודל לפיתוח של ערכות נושא נוספים ע"י מפתחי אתרי אינטרנט. נכון להיום, ערכת הנושא המהווה ברירת המחדל של התקנת וורדפרס היא ערכת הנושא 2015. ערכות הנושא הקודמות עדיין נתמכות ומעודכנות.

גם ערכות הנושא, בדומה לתוספי וורדפרס, מפותחות על-ידי מפתחים רבים ברחבי העולם וכוללות ערכות נושא חינמיות וערכות נושא פרימיום בתשלום. במאגר ערכות הנושא של וורדפרס יש נכון להיום 2,931 ערכות נושא עם יותר מ-122 מיליון הורדות, אשר ניתנות להורדה בחינם. לא כל ערכות הנושא תומכות בכתיבה וסידור תפריט מימין לשמאל.

אהרלה   4 בינואר 2015  

domainכתובת ה URL של דפי התוכן שלך, מאפשרות למנועי החיפוש ולגולשים להתחבר אל התוכן שלך. לכן הם חשובים. משתמשים ישתמשו בכתובת זו כדי לשתף את התוכן שלך וגם אתרים אחרים או מיילים שמקשרים אל התוכן שלך משתמשים בכתובת ה URL.

מערכת וורדפרס מאפשרת להגדיר את מבנה הקישורים של דפי התוכן שלך. אפשרות זו נמצאת בתפריט המשנה של 'הגדרות' בלוח הבקרה של וורדפרס. ברירת המחדל נותנת לעמודים שנוצרים במערכת שם מספרי. זהו שם מספרי שמבטא את המספר המזהה של התוכן בטבלה במסד הנתונים של האתר. זו האפשרות הגרועה ביותר לבחור בה, כי אין בה שום ידידותיות למשתמש וגם לא העברת מידע לא למנועי החיפוש ולא לגולש. אמנם, ניתן לשנות בכל עת את כתובות הURL של תוכן שלך, אך זה יגרום לקישורים ישנים יותר, לא לעבוד ולהוביל לדפים שלא קיימים יותר עם הודעת שגיאה 404.

נכון, שאפשר לפתור את הבעיה הזו בעזרת הפניה מחדש לכתובת החדשה (הפניה 301), אבל אין ספק, שהכי כדאי לחשוב על כך מראש, עם הקמת האתר ולקבוע עם הקמתו את מבנה הקישורים.

במדריך לתחילת העבודה עם אופטימיזציה למנועי חיפוש של Google של אתר למנועי חיפוש של Google מוסבר מפורשות, שכדאי לכלול מילות מפתח בשורת הכתובת של האתר.

[su_quote cite="מדריך לתחילת העבודה עם אופטימיזציה גרסה 1.1 למנועי חיפוש של Google" url="https://static.googleusercontent.com/wp-content/uploads/www.google.co.il/en/il/intl/iw/webmasters/docs/search-engine-optimization-starter-guide-iw.pdf"]

יצירת קטגוריות ושמות קבצים תיאוריים עבור המסמכים באתר האינטרנט שלך יכול לעזור לך לארגן טוב יותר האתר אך גם לאפשר סריקה טוב יותר של המסמכים שלך על-ידי מנועי חיפוש. כמו כן, היא יכולה ליצור כתובות URL נוחות ו"ידידותיות" יותר עבור אנשים הרוצים לקשר אל התוכן שלך. מבקרים עלולים להירתע מכתובות URL ארוכות מאוד ומעורפלות, המכילות מילים מוכרות מעטות .

כתובות URL כאלה עלולות להיות מבלבלות ולא ידידותיות. למשתמשים יהיה קשה לזכור את ה - URL או ליצור אליו קישור. כמו כן, משתמשים עשויים לחשוב כי חלק מה - URL אינו נחוץ, בייחוד אם ה - URL כולל פרמטרים בלתי מוכרים רבים. הם עלולים להשמיט חלק זה ולנתק את הקישור.

משתמשים מסוימים עשויים לקשר את הדף שלך תוך שימוש ב - URL של הדף כטקסט הקישור (anchor text). אם ה - URL שלך מכיל מילים רלוונטיות, הוא מספק למשתמשים ולמנועי החיפוש מידע רב יותר על הדף מאשר מזהה או פרמטר בעל שם מוזר [/su_quote]

בשורה תחתונה, רצוי לכלול מילות מפתח בשורת הכתובת, כי זה יעזור לקדם אותן במנוע החיפוש.

כדי לעשות את זה, מערכת וורדפרס מציעה מספר אפשרויות בלוח הבקרה תחת הלשונית 'מבנה קישורים' (באנגלית Permalinks). באופן אישי, אני נוטה לבחור באפשרות של שם הפוסט, כי בדרך-כלל הוא כולל מילות מפתח הקשורות לנושא הפוסט.

לקוראי האנגלית שביניכם, המעוניינים בכך, ניתן לקרוא עוד על האפשרויות שמציעה וורדפרס במדריך של wordpress.org. למידע נוסף על התגיות האפשריות לשימוש במבנה הקישורים ולמידע טכני על השינוי שנוצר בקובץ htaccess. בעקבות קביעת מבנה הקישורים ניתן לקרוא בפרק Using Permalinks בקודקס של וורדפרס.

מתחת לבחירת מבנה הקישורים, מציעה מערכת וורדפרס אפשרות מתקדמת לבחירת שם בסיס לקטגוריות ולתגיות. שם ברירת המחדל של וורדפרס לקטגוריות זה 'קטגוריה', ולתגיות 'תגית'.

מבנה קישורים במדריך וורדפרס של Atar4U

אהרלה   8 בינואר 2015  

domainהסלאג (Slug) הוא קבוצת מילים המתארות את הפוסט או העמוד שלך ומופיעות כחלק משורת הכתובת שלהם. הסלאג משמש למבנה הקישורים וניתן לעריכה מתחת לשם הפוסט או העמוד.

 למה כדאי להשתמש בסלאג?

הסלאג מסייע למשתמש ולמנועי החיפוש למצוא את התוכן שלכם, ולכן עוזר להביא תנועה אורגנית לאתר או להחזיר אליה תנועה באמצעות הפניית 301.מדריך וורדפרס - מה זה סלאג?

כפי שניתן לראות בצילום המסך לעיל, מערכת וורדפרס, מגדירה אוטומטית את הסלאג כשם הפוסט, אם כך הגדרנו בהגדרות מבנה הקישורים, אך השתמשתי באפשרות עריכת הסלאג כדי לקצר אותו (מסומן בצהוב). הקידומת 'שאלות' היא שם הבסיס שנתתי לקטגוריית שאלות.

מערכת וורדפרס מאפשרת לערוך סלאג הן לפוסטים ולעמודים, וגם לקטגוריות ולתגיות.

המלצות לעריכת הסלאג

1. קצר ופשוט
2. תיאור ענייני הכולל את מילת המפתח העיקרית של התוכן.
3.להימנע מסיומת 2 - סיומת הניתנת לסלאג שכבר קיים במערכת.
4. לא לשנות את הסלאג לאחר הפרסום, אלא אם זה ממש הכרחי.שינוי הסלאג ישנה את כתובת ה URL של הדף וזה עלול לגרום לקישורים שנוצרו במנועי חיפוש ואתרים אחרים להיות משובשים.

מה לעשות כשיש כבר בלאגן גדול בסלאגים של האתר שלכם?

אם פונקציית הסלאג לא נלקחה בחשבון בתחילת העבודה על האתר, ואתם שמים לב שיש בלגן גדול בסלאגים שלכם, שעלול לפגוע בדירוג האתר בטווח הארוך, האפשרות הטובה ביותר היא להשתמש בהפניה 301. לצורך זה צריך לערוך את קובץ htaccess. או להשתמש בתוסף שמקל עליכם את העבודה. התוסף החינמי הטוב והנפוץ לשימוש למטרה זו הוא התוסף Redirection או לחילופין התוסף Simple 301 Redirect.

אהרלה   14 בינואר 2015  

Atar4U
img-25

מבצע קיץ מטורף
מוגבל ל 10 יח' בלבד

50%
הנחה

  • הקמת אתר וורדפרס בסיסי כולל מערכות פרימיום כולל עיצוב

    עיצוב דף בית + דף פנימי, כותרת אתר ותחתית

    2600 ₪
  • שם דומיין לשנה

    סיומות כמו: com|.net|.org|.info|.live|.club|.icu||.fun|.hair ועוד

    80 ₪
  • מערכת אבטחה מתקדמת

    כולל כל ההגדרות הדרושות

    180 ₪
  • מערכת גיבוי פרימיום מתקדמת עם רישיון לכל החיים

    כוללת אפשרויות מתקדמות רבות לגיבוי האתר או חלקים ממנו לענן שלך

    450 ₪
  • מערכת הנגשה מתקדמת

    (חובה עפ”י חוק) כולל כתיבת הצהרת נגישות

    180 ₪
  • מערכת מובנית לקידום אורגני בגוגל
    180 ₪
  • תבנית Astra Pro ברישיון לכל החיים

    תבנית מעולה גמישה ומהירה כוללת אפשרויות רבות מאד

    900 ₪
  • בנאי אלמנטור פרו Elementor Pro ברישיון לשנה

    המערכת הנוחה ביותר להקמת אתר מקצועי

    240 ₪
  • אכסון ותמיכה בסיסית למשך שנה

    כולל עדכוני אבטחה, הגנה מוירוסים ופריצה, גיבוי יומי ופתרון בעיות קטנות

    1440 ₪
  • עד שעתיים הדרכה

    על השימוש במערכות השונות

    160 ₪
לקריאת ה"אותיות הקטנות" (ההסכם בינינו)

האמת שאין אותיות קטנות והכל קצר פשוט וברור, כי חשוב לנו שתהיו מרוצים

ההתחייבות שלכם:

  1. לבצע תשלום.
  2. לספק את המידע הרלוונטי הדרוש, כולל צבעים מועדפים, תוכן עמוד הבית, תוכן 6 עמ' פנימיים, תפריט הניווט, תמונות וסרטונים.
  3. להיות בעלי הזכויות על התוכן של האתר שלכם, כדי שלא תהיו חשופים לתביעות.
  4. להשתדל לדייק בהסבר על הרצון שלכם כדי שלא נצטרך לבצע את אותה עבודה פעמים רבות.
  5. לפנות אלינו בנועם גם ברגעי לחץ, להבין ולזכור שאיננו חייבים להיות זמינים ופנויים בכל רגע נתון ושרכשתם במחיר מיוחד הכולל רישיונות בשווי רב ושיתכן שחלק מן הבקשות שלכם חורגות מן המוצע במסגרת המבצע וכרוכות בתשלום נוסף ו/או בפרק זמן נוסף לביצוע הבקשה.
  6. לקרוא את מדיניות האתר ותנאי השימוש.

ההתחייבויות שלנו:

  1. אם סיפקתם את כל המידע והחומר הרלוונטי ושם הדומיין שביקשתם פנוי, נסיים את הקמת המערכת תוך 7 ימי עבודה.
  2. אם לא הייתם מרוצים מן העיצוב ותציגו בקשות ענייניות לתיקונים, נבצע מקצה תיקונים אחד ללא תשלום נוסף, תוך 3-7 ימי עבודה (תלוי בבקשות).
  3. לבצע הכל באהבה ובסבלנות ולהשתדל שתהיו מרוצים תמיד.
  4. להיות תקשורתיים ולהגיב בזריזות לפניות שלכם (בד"כ באותו יום ולפעמים עד 2 ימי עסקים מרגע הפניה).
  5. לתת תמיד לפחות את כל מה שהתחייבנו.